Over ons

Van Essen Bouwmaterialen is al meer dan 40 jaar actief in Zwartebroek en omgeving. Wij staan iedere dag weer klaar om onze klant verder te helpen met zijn werk.

Onze merkwaarden zijn:

  • Eerlijk

Wij zijn eerlijk, transparant en behandelen de ander zoals wijzelf ook behandeld willen worden. Dat is ons DNA en geeft vertrouwen. Onderling, maar ook naar de klant.

  • Loyaal en klantgericht

Onze klanten doen graag en vaak zaken met ons. De klant ervaart elke keer weer dat Van Essen Bouwmaterialen er écht voor je is. Dat gaat verder dan het goede materiaal, een goede prijs en een goed advies. Het is een gevoel.

  • Samenwerking

We hebben oog voor mensen en werken daarom graag samen met onze klanten en onze eigen collega’s. We zijn oplossingsgericht en helpen elkaar beter te presteren in ons werk. Dat maakt Van Essen Bouwmaterialen zo bijzonder.

Assortiment

Wij leveren hout, plaat-, bouwmaterialen en ijzerwaren en zijn een groothandel én detaillist tegelijk. U kunt zowel kleine als grote hoeveelheden materialen bij ons afnemen. Zo zijn we er voor de bouwprofessional én de doe-het-zelver.

Iets niet op voorraad? Dan kunnen we het direct voor u bestellen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.